Tilbakemeldinger på kurs


tilbakemelding hypnosekurs

Trond Wetter – Registrert Hypnoterapeut, NIH Sertifisert hypnoterapeut

Jeg møtte Henry for første gang i 2011, da jeg deltok på et todagers kurs i hypnose og nlp han holdt i Oslo. Siden da har jeg deltatt på flere kurs med han, samt at jeg har tatt full hypnose utdanning gjennom NIH.
Henry er den mest kunnskapsrike hypnose instruktøren jeg har vært borte i. Og på grunn av han, har jeg min egen hypnose praksis i dag. Og Henry er fortsatt min mentor innen hypnose.
Så å gå på kurs med Henry kan være en “livsendrede opplevelse ”

www.bedrelivhypnose.no

 

Morten Hake

Virkelig kvalitet er sjelden vare.
Jeg har fulgt med Henry i over 10 år nå, og hans resultater snakker for seg selv.

Med hånden på hjertet kan jeg trygt si at Henry er uten sammenligning den beste hypnotisøren i Norge.

 

 

 

Dene Aschim Backen

Tusen takk for interessant kurs Henry!

Det var både morsomt og lærerikt, og jeg har hatt god nytte av de ulike teknikkene vi lærte både i jobb og privat! Du er en glimrende kursholder, med mye humor og stor innsikt.

Jeg anbefaler kurset på det varmeste!

 

Fredrik Torp

Må bare si at kurset var en av de villeste opplevelsene og viktigste kunnskapene jeg noensinne har lært.

Kurset var godt oppbygget med teori på starten, startet med lette induksjoner og senere litt mer avanserte induksjoner/metoder. Det var lett å følge med, kanskje på grunn av din fascinasjon om emnet. Alt i alt et supert kurs! Håper du starter opp flere kurs i fremtiden.

 

Siren B. Blix

Det er både nyttig og lærerikt å delta på kursene til Henry Leander Andersen.
Gjennom flere år har han tilegnet seg mye kunnskap og erfaring i sitt fag, noe som kommer kursdeltakerne til gode. Jeg er imponert over hans gode måte å formidle kunnskap på. Dette er kurs av særdeles høy kvalitet.

Etter min mening så er dette uten tvil det beste i sitt slag hittil i Norge, og kan anbefales på det beste.

 

Helle D Broughton

Jeg valgte å gå avansert hypnoterapi kurs hos Henry Leander Andersen.
Dette er utvilsomt et av de smarteste valgene jeg har gjort i tråd med min hypnoterapi utdanning. Gjennom dette kurset lærte jeg de hypnoseteknikker som er nødvendige, når klienten ikke å respondere på den alminnelige teknikken som vi blir utdannet til ved skolene.

Henry er utrolig dyktig som foreleser og har en unik måte å møte kursdeltagere på. Han utfordrer og motiverer oss til å prøve ut disse spennende teknikkene. Jeg nøler derfor ikke med å anbefale utdanning fra Henry. Jeg mener det er helt nødvendig for en hypnoterapeut å kunne
benytte seg av flere hypnoseteknikker i sin praksis.

 

 Thomas Haugen – Digital markedsfører

Jeg har tatt kurs med Henry Leander fordi jeg alltid har vært interessert i hypnose og synes det er spennende. Det var veldig lærerikt, og jeg lærte flere interessante hypnoseteknikker, for å kunne variere, om personen jeg skal hypnotisere ikke responderer på først valgte teknikk.Gleder meg til dere skal sette opp flere avanserte kurs!

 

Lasse Nyheim

Lasse Nyheim

Et utrolig lærerikt og nyttig kurs som overgikk alle håp og forventninger.
Jeg kom inn med minimal kunnskap om hypnose. Da jeg forlot kurset, hadde jeg lært meg hvordan jeg kunne hypnotisere meg selv og andre!

Jeg har i ettertid hypnotisert flere personer, og fått super inspirasjon til å lære mer og utforske videre! Med innføring i NLP i samme kurs, så er dette kurset komplett for min del.

Tusen takk for det mest komplette, lærerike og interessante kurset jeg har hatt noensinne!

 

Birger Jacobsen NIH Sertifisert Hypnoterapeut

Kan på det sterkeste anbefale Henry Leander sine kurs.
Jeg har vært deltaker på flere av hans kurs, og jeg blir stadig imponert over hvor mye jeg lærer på disse kursene.

 

 

Anita NessKursdeltaker

Det er ingen tvil om at Henry behersker hypnoseog NLP-teknikkene veldig godt og at han har enormt med kunnskap som han øser av.  Takk for et lærerikt, artig og interessant kurs

 

 

 

Karl RønjomNIH Sertifisert Hypnoterapeut 

Henry Leander er en av landets mest benyttede hypnotisører. Det være seg som terapeut eller som instruktør og underviser ved Norsk institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose. Skolen er godkjent av NFKH som igjen er godkjent av Helsedirektoratet. Han er også leder i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose. Som terapeut har han jobbet siden 2005. Henry har en enorm kompetanse. Han ser deg og ditt behov om du er student eller pasient. Dette er verdier som gjør at jeg anbefaler Henry Leander.

 

Christer Hellberg – Kursdeltaker hos Henry Leander

Det jeg vil si om kurset er at det virkelig var en positiv opplevelse og føltes helt magisk.
Jeg bruker det hver dag og det er veldig nyttig for meg.

 

© 2010-2019 All Rights Reserved • Hypnosekurs.no