Om Henry Leander ~ Hovedlærer


Lærer og instruktør ved Hypnosekurs, er Henry Leander Andersen. Henry Leander har jobbet på fulltid med bruk av hypnose siden januar 2005. Henry Leander har jobbet med alt i fra leger, psykologer, skuespillere, programledere, toppidrettsutøvere, forretningsfolk og holdt kurser ved noen av Norges største bedrifter.

Henry har hypnotisert over 30 000 mennesker og vært omtalt i blant annet: Schrødingers katt og Newton på NRK1, Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK, Senkveld med Thomas og Harald og På Tur med Dag Otto Lauritzen på Tv2. I FørKveld Live på NRK-Tv,  nrkRadio, p4, Radio Norge, VG, Medium, BergensAvisa, SB, TB og Tv-Vestfold for å nevne noe – Henry Leander sin offisielle CV er lang og taler for seg selv om hans resultater og dyktighet.

 

Utdanning

 

I 2005 bestod Henry Leander eksamen som hypnoterapeut ved “The Robert Shields College” som er akkreditert av en av de største hypnoseorganisasjonene i verden.

 

Henry Leander er Sertifisert Hypnoterapeut av The International Medical and Dental Hypnotherapy Association IMDHA.
IMDHA sine medlemmer er pålagt sertifiserings-eksamen samt alle medlemmer må gjennomføre minimum 30 timer undervisning innen faget hvert år for å opprettholde sitt medlemskap. IMDHA er den eneste hypnoseforeningen som er utformet for å samarbeide med helsevesenet og offentligheten innen faget.

 

Henry Leander er utdannet og sertifisert instruktør og lærer i Dave Elmans hypnose-metoder ved The Dave Elman Hypnosis Institute i Henderson California USA. Der har Henry Leander hatt personlig opplæring av blant annet Larry Elman, sønnen til Dave Elman.

Henry Leander utvider kontinuerlig sin kunnskap og forståelse faget. Henry Leander deltar ofte på kurs, seminarer og workshops for faglig påfyll.

Noen få eksempler på tidligere fagansvarlige er; Jamie Smart, John LaValle, Dr. Richard Bandler, Jerry Kein, Michael Neill, Larry Elman, Cheryl Elman, Jason Linett, Richard Nongard, Michael Andrews, Andrew Newton (Personen som lærte opp Paul McKenna)

 

Henry Leander har fullført eksamen som NLP Master Practitioner og Avansert Master Practitioner og har implementert de delene han har funnet mest effektive i sin praksis og undervisning. NLP (Nevrolingvistisk Programmering) er behandlingsformen som ble brukt i tv-serien “I Can Change Your Life” med Paul McKenna som ble vist på Tv-Norge.

Henry Leander sammen med Dr. Richard Bandler (co Skaperen av Nevrolingvistisk programmering NLP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Michael Neill, John LaValle og Jamie Smart har i mange år vært tre store navn innen de store og seriøse miljøene innen blant annet NLP og hypnose verden over.  Michael og John har begge i en årrekke holdt kurs og seminarer sammen med Dr. Richard Bandler og jobbet personlig med han. Henry Leander har trent med dem alle sammen!


Henry Leander sammen med
John LaValle

Henry Leander sammen med Michael Neill

Henry Leander sammen med Jamie Smart

Henry Leander har også hatt æren av å lære personlig av de kjente hypnotisørene Richard Nongard og John Cerbone (Nongard og Cerbone er 2 blant USA’s mest kjente og erfarne hypnotsører. John Cerbone blir kalt; “The Trance-Master” og er kjent som verdens raskeste hypnotisør.)


Henry Leander sammen
med Dr. Richard Nongard

Henry Leander sammen
med John Cerbone


I media

 

Henry Leander får ofte tilbud om å vise sine evner som hypnotisør i media. Noen ganger for å oppklare litt om hva hypnose er, og andre ganger mest for moro. Nedover på denne siden kan du se noen innslag Henry Leander har deltatt i:

 


Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård utfordret hverandre til mye rart i programserien På tur med Dag Otto. 
Hovedlærer Henry Leander hypnotiserte dem begge og både Dag Otto og Kristian sier med hundre prosent sikkerhet at det funket! 
Se klipp fra programmet ved å klikke på bildet.

 

 

 

Newton er et program som tar for seg spennende vitenskap for de yngste på NRK TV. Programleder Selda Ekiz var nysgjerrig og fikk lære litt om hypnose.

 

 

 

 

Thomas og Harald i Senkveld gjorde et eksperiment som endte opp som en merkelig opplevelse for Hugh Jackman! Sammen med TV2 dro Henry Leander ti London. Der møtte han Nilsi som skulle intervjue selveste Hugh Jackman før premieren på siste Wolverine filmen. Henry Leander hypnotiserte ham og ga ham noen rare ordre før han skulle inn for intervjue Wolverine fra X-Men.

 

 

 

Schrödingers Katt er et vitenskapelig program på NRK.
Programlederne Eldrid Borgan og Per Olav Alvestad lar seg hypnotisere for å måle om det skjer noe i hjernen underveis i hypnosen.

 

 

 

 

Direktesendt hypnose med Henry Leander på NRK1
(Dette er første gang i historien noen blir hypnotisert på Norsk direktesendt TV.)

 

 

 

 

 

Henry Leander demonstrerer hypnoseteknikker med eget show i Vikingskipet på Hamar 2011 foran nesten 6000 mennesker og direktesendt på TV.

 

 

 

 

Henry Leander demonstrerer og foreleser for fullsatt auditorium i Vikingskipet på Hamar.

 

 

 

Henry Leander demonstrerer og foreleser i fullsatt auditorium for psykologistudentene på Høgskolen i Lillehammer.

© 2010-2019 All Rights Reserved • Hypnosekurs.no